tysk flag   engelsk flag   norsk flag   danish flag   finsk flag
exo-logo

RSV

En designer hade en idé. Genom att samarbeta med exodraft och Wakeford Fireplaces gjorde han verklighet av sitt koncept. Något som alla eldstadsägare kommer att uppskatta.

Designern njöt av varje sekund med att utveckla sitt eget hem. Han var även uppmärksam på detaljer. När han närmade sig slutförandet av projektet, bestämde han sig för att installera en eldstad. Men han ville inte ha en vanlig eldstad. För att denna eldstad skulle passa in i hans eleganta och egen designade hem krävde även eldstaden en personlig touch. Designern hade en mycket specifik vision av hur han ville att eldstaden skulle se ut.

För att uppnå denna aspekt av designen behövdes en kort rökkanal.

Ingen assistans 

Han besökte flera lokala eldstadsbutiker, men fick alltid samma svar: “Din plan kommer inte att fungera!”. Men han gav inte upp och fortsatte att leta efter en expert som kunde ge honom det svar han letade efter.

Att till sist hitta lösningen

Designern heter Adam Wakeford, ägaren av Wakeford Fireplaces i Surrey.
Han gjorde ett utkast på sitt koncept och den oro som följde med och gav Wakeford den feedback han har fått hittills. Lyckligtvis var Wakeford

kunnig och erfaren vad gäller fläktsystemet från exodraft och han har redan flera system installerade hos kunder. Adam förstod fördelarna med systemen och var mycket säker på att designerns koncept kunde förverkligas med hjälp av en rökgasfläkt från exodraft. Wakeford och exodrafts Keith Brant från Storbritannien talade om designerns projekt och kom fram till ett förslag som slutade framgångsrikt.
Designern vart glad och kunde nu få den eldstaden han hade tänkt sig
Fulfilling Dreams of Design

FÅ MER INFORMATION